За нас

Фирма УниБиомед ООД е ексклузивен представител за България на Dr. Ihde Dental AG (Швейцария), специализирана в производство на стоматологични имплантни системи.

Dr. Ihde Dental е основана през 1954 г. в Берлин от зъботехника Клаус Иде и в началото е ориентирана в доставки на висококачествени консумативи за стоматолози. През 60-те години компанията се мести в Бавария, а в края на 80-те търговската компания се трансформира в групата Dr. Ihde Dental и производството започва.

Днес Dr. Ihde Dental е един от водещите и най-иновативни производители в света на едночастови зъбни импланти за незабавно натоварване. Резултат от дългогодишен опит в денталната имплантология и прилагане на съвременни технологии за производство на базата на последните научни ноу-хау.

Разработени са импланти, които работят дори при необичайни случаи и при ситуации с много малко налична кост, като по този начин трансплантациите и аугментациите стават ненужни.

Главен мениджър и собственик на групата Dr. Ihde Dental е д-р Щефан Иде, който поставя основите и развива съвременната кортикобазална имплантология.

„В началото на 90-те години работех в южната част на Швейцария. Имах една работа и 6000 пациенти. Беше лудост,.....толкова много работа. След това осъзнах, че стоматологията се нуждае от нещо, което да работи надеждно и незабавно – без времеемки операции и месеци за фиксации. Пациентите нямаха достатъчно средства и време. Идеите за съвременна стратегическа имплантология бяха вече положени и аз започнах да работя върху тази концепция.“

Д-р Щефан Иде

 

За нас

Защо да изберете нас?

Иновация
Иновация

Ще се запознаете с модерна и различна имплантология, решена с атрактивни подходи и качествени продукти.

Квалификация
Квалификация

Ще се обучите по специална програма от сертифицирани курсове към IF, водени от оторизирани лектори.

Комуникация
Комуникация

Ще получавате професионална информация, мнения и съвети благодарение на отлично работещата връзка между търговците, лекторите и вашите колеги.

Свържете се с нас